Alergia na potraviny


Potravinová alergia je nepríjemná v tom, že absolútna väčšina potravín je zložená z viacerých zložiek. Ak si dáte, napríklad, tortu, neviete, či ste alergickí na maslo v kréme, orechy, alebo múku. Situácia nemusí byť prehľadnejšia ani v prípade, že sa alergia objaví po požití orieškov. Je možné, že ste alergickí na orechy, ale aj na plesne – orechy môžu byť nekvalitne uskladnené. Môže ísť aj o skríženú alergiu.


Alergia na potraviny
Alergia na potraviny

Tým, že nebýva ľahké zistiť, ktorá zložka potravy je v skutočnosti príčinou alergie sa často nedokážeme proti alergickej reakcii účinne brániť. Ak sa u vás objaví alergia na niektorú potravinu, musíte sa jej striktne vyhýbať. To však nebýva tak jednoduché. Napríklad ak ste alergickí na slnečnicové semená, nájdete ich v mnohých pekárenských výrobkoch. Alebo kto je alergický na mliečnu bielkovinu, nájde ju v chlebe, cukrovinkách, nátierkach… Často býva alergénom niektorá z umelo pridaných látok – farbivo, konzervačná látka, dochucovadlo.


Pomocou biorezonančnej terapie je možné Vašu alergiu na potraviny diagnostikovať a následne odstrániť. Tým sa zbavíte nepríjemných príznakov, ktoré Vám komplikujú život. Potrebných je viac sedení, ktorých počet vždy záleží na konkrétnom prípade.